Zelf uw tickets plaatsen!

Of liever laten doen?

Welkom

Mijn account

Account gegevens wijzigen

U kunt uw account gegevens zoals uw inlognaam en email adres hier wijzigen

Persoonlijke gegevens wijzigen

Als u uw persoonlijke gegevens zoals uw adres of bankgegevens wilt wijzigen dan doet u dat hier.

Contact informatie (prive)

Naam organisator:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:

Bank informatie

Bank:
Rekeningnummer:
Tenaamstelling:

Tickets

Voeg zelf uw evenement en tickets toe

In onze ticket engine kunt u zelf in een paar stappen uw evenement en tickets aan onze site toe voegen.

Tickets laten plaatsen

Vul onderstaand formulier in om de ticket plaatsing door ons te laten regelen.

Ticket verkoop

Toegestane bestandsformaten zijn: jpeg, jpg, png, gif

Bijv: Wijkhuis 't Brandpunt Grote zaal

Online Tickets

Datum ticket verkoop

Bank gegevens (ter controle)

Liever de tickets door ons laten plaatsen? Vul hier uw aanvraag in en wij plaatsen de tickets zo spoedig mogelijk op onze site.

All in one aanvraag

Start uw aanvraag door een keuze te maken uit onderstaand keuze menu.

Keuze menu

Alles in een keer laten regelen? Via deze aanvraag kunt u uw ticket aanvraag combineren met een aanvraag voer goederen en plaatsing op de diverse social media kanalen, agenda’s en overige reclame uitingen.

Ticket controle

Administratie

Bekijk het aantal aanmelding voor uw evenement

In onze ticket engine kunt u zelf uw ticket verkoop verloop bekijken. U kunt dit tevens ook gemakkelijk en snel doen in onze app voor Android en I-phone.

Uitbetaling aanvragen

Voor welk evenement wilt u uitbetaling aanvragen

Bank gegevens (ter controle)

Zit uw evenement erop? vraag uitbetaling van uw ticketinkomsten aan, we keren het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk uit.

Tussentijdse uitbetaling aanvragen

Voor welk evenement wilt u een tussentijdse uitbetaling aanvragen

Bank gegevens (ter controle)

Zit uw evenement er nog niet op, maar wel al geld nodig voor de organisatie? vraag een tussentijdse uitbetaling aan van uw ticket verkoop inkomsten.

Evenement annuleren

Welk evenement wilt u annuleren (per gedane transactie worden €0.35 eurocent annuleringskosten in rekening gebracht.

Bank gegevens (ter controle)

Gaat uw evenement door omstandigheden helaas niet door? Jammer om te horen. Laat het ons weten zodat wij voor u de correcte afhandeling van uw eventueel verkochte tickets kunnen garanderen. (per gedane transactie worden €0.35 eurocent annuleringskosten in rekening gebracht)

Diensten

All in one aanvraag

Start uw aanvraag door een keuze te maken uit onderstaand keuze menu.

Keuze menu

Alles in een keer laten regelen? Via deze aanvraag kunt u uw ticket aanvraag combineren met een aanvraag voer goederen en plaatsing op de diverse social media kanalen, agenda’s en overige reclame uitingen.

Hulp & ondersteuning

Meest gestelde vragen

Hoeveel kost het om hier mijn tickets te verkopen

Voor het verkopen van tickets op onze site wordt €0.55 eurocent per verkocht ticket in rekening gebracht. Deze kosten dient u zelf bij de door u berekende entree kosten op te tellen. Bij uitbetaling worden de gemaakte kosten automatisch in mindering gebracht op het door ons aan u uit te betalen bedrag.

Waarom moet ik transactiekosten betalen?

Voor het gebruik van deze dienst betaalt u €0.55 eurocent kosten per verkocht ticket, deze kosten zijn nodig om de door ons gemaakte kosten voor deze dienst te bekostigen. diensten zoals i-deal betalingen kosten ons simpelweg ook geld. Wij doen ons best de kosten zo laag mogelijk te houden en zijn hiermee dan ook goedkoper dan elk andere aanbieder van online ticketverkoop. Wij hebben geen winstoogmerk op de levering van onze diensten, wij dienen enkel de door ons zelf gemaakte kosten vergoed te zien.

Hoeveel kost het om een evenement te annuleren?

Aan de annulering van uw evenement hangen annuleringskosten van €0.35 eurocent per transactie. (dit is dus per transactie en niet per verkocht ticket) zo blijven de kosten van een annulering voor u zo laag mogelijk.

Waarom moet ik annuleringskosten betalen?

Simpelweg omdat wij deze exacte kosten ook dienen te betalen voor terugbetalingen. U word dus niet gevraagd extra te betalen, maar enkel de kosten die een annulering ook voor ons meebrengt.

Ik heb enkel gratis tickets? kost mij dit ook geld

Nee! als u enkel gratis tickets aanbiedt (registratie) dan is het gebruik van dienst volledig gratis voor u. Dit geld ook bij een eventuele annulering. Er worden dus geen kosten in rekening gebracht.

Hoe werken kortingscodes

Het toevoegen en gebruiken van kortingscodes voor uw evenement is vrij eenvoudig. Via onze ticket engine kunt u in enkele stappen zelf uw kortingscodes toevoegen. U bepaalt zelf de code, hoevaak deze te gebruiken is en wijst deze tenslotte toe aan uw eigen evenement. U kunt daarna zelf uw kortingscode delen met de mensen die hiervan gebruik mogen maken. als deze mensen op deze site hun tickets willen afrekenen dan kunnen zij deze door u aangemaakte kortingscode invullen en deze word dan automatisch op het bedrag verekend.

Ik heb een kortingscode van 100% kost mij dit dan geld

Alhoewel een kortingscode van 100% niet word aangeraden, is dit wel mogelijk om te doen. Let hierbij wel op dat deze kosten niet vaak of slechts een enkele keer bruikbaar is, om misbruik te verkomen. U kunt naar wensen meerder codes aanmaken die allen per keer 1 keer bruikbaar zijn. Zolang de totaal gemaakte kosten per transactie €0.00 bedraagt door het gebruik van een kortingscode, betaalt u aan ons geen kosten voor dit verkochte ticket.

Contact

Brandevoort in actie

Stichting Brandevoort in actie

Biezenlaan 29 5708 ZD Helmond

+31492432013

info@brandevoortinactie.nl

KvK: 17214615

NAVIGATIE

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte
van de laatste events, nieuws en ticketsales in Brandevoort.

Brandevoort in actie

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste events, nieuws en ticketsales in Brandevoort.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Pin It on Pinterest