De Sinterklaascommissie van Brandevoort zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers

sinterklaas brvrt comprSinterklaas, het allerleukste kinderfeest van het jaar!

Tenminste…. dat vinden wij, de huidige sinterklaascommissie van Brandevoort.
Met ontzettend veel plezier en enthousiasme hebben wij ons jaren ingezet voor de Stichting Brandevoort in Actie (SBiA) om in “ons eigen” Brandevoort de Sinterklaas intocht te organiseren voor de kinderen. De altijd grote opkomst en de blije kindersnoetjes is steeds weer de kroon op onze inzet geweest!
Nu is voor ons de tijd gekomen om in 2018 het stokje over te dragen aan nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Onze kinderen zijn inmiddels dit mooie feest ontgroeid en het is tijd voor nieuwe input, frisse blikken en ideeën!
Wij gaan er dit jaar nog een heel groot feest van maken en zijn bereid om volgend jaar nog als vraagbaak te fungeren zodat alles goed overgedragen wordt. Ben je nu al enthousiast en wil je alvast meekijken en meedenken sluit dan gerust dit jaar al aan! Natuurlijk zijn wij ook bereid om eventueel vooraf vragen m.b.t. de organisatie van de intocht te beantwoorden.
Wij hopen van harte dat er veel enthousiaste reacties komen! En denk nou niet: “dat doet vast iemand anders wel” want dan heeft Brandevoort volgend jaar geen eigen intocht meer! En zeg nou zelf, dat zou toch eeuwig zonde zijn?!!

SBIA zoekt: Mensen die, net zoals wij, willen dat dit feest blijft in Brandevoort! – Iemand die het leuk vind sponsoren te werven – Iemand die enige kennis heeft van boekhouden en het beheren van begrotingen en    budgetten – Iemand die goed om kan gaan met naald en draad (voor het onderhouden van de pakken) – Iemand met een creatief brein en organisatie- en aansturingstalent
SBIA biedt: – Een op dit moment financieel gezonde commissie – Een draaiboek dat loopt als een geoliede machine  – Een actielijst en een lijst met alle contactgegevens van sponsoren en vrijwilligers die ons in     de afgelopen jaren hebben geholpen en ook dit jaar weer van de partij zijn (en dat zijn er   veel!)  – Heel veel voorbereidingsplezier en de voldoening na afloop van de intocht!

Ben jij onze opvolger of heb je vragen? Stuur dan een reactie naar: secretaris@brandevoortinactie.nl

Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws
www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

21 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok

Deze evenementen vindt u mischien ook interessant!

[ESPRESSO_GRID_TEMPLATE limit=3 ]

Brandevoort in actie

Stichting Brandevoort in actie

Biezenlaan 29 5708 ZD Helmond

+31492432013

info@brandevoortinactie.nl

KvK: 17214615

NAVIGATIE

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte
van de laatste events, nieuws en ticketsales in Brandevoort.

Brandevoort in actie

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste events, nieuws en ticketsales in Brandevoort.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
 

Pin It on Pinterest