Goedgekeurd

Stichting Brandevoort in Actie is eind 2007 opgericht, om te waarborgen dat er binnen Brandevoort een continue stroom aan activiteiten en evenementen te beleven is, zodat de wijk blijft bruisen van de energie.

Deze activiteiten vielen vroeger onder het vaandel van de wijkraad, maar omdat de organisatie van activiteiten niet behoorde tot haar belangrijkste taak, was de tijd daar voor de oprichting van een nieuwe stichting. Momenteel hebben zich zo’n 22 verschillende groeperingen bij Brandevoort in Actie aangesloten.

Secondary E-mail Address: info@brandevoortinactie.nl
Goedgekeurd

Ieder jaar vindt in de wijk Brandevoort van de gemeente Helmond, het grootste griezel evenement van de provincie plaats. Een spookachtige dag speciaal gericht op kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 14 jaar. Ondanks dat het evenement gericht is op kinderen, valt er voor de volwassenen ook meer dan genoeg te genieten. Duizenden bezoekers komen ieder jaar naar Brandoween om te genieten van de vele activiteiten en griezelige spookshows.

Brandoween Kids Creatief Party
Een gezellige creatieve middag voor kids waarbij er van alles te beleven valt. Lekker knutselen, pompoen snijden! Volop plezier en verassingen staan te wachten op deze griezelige kids creatief middag.

Brandoween Lampionoptocht
Als klap op de vuurpijl, de spooktocht door de mooi versierde straten van Brandevoort, bomvol griezel attracties en shows, voor jong en oud.

Website URL: https://brandoween.nl
Secondary E-mail Address: info@brandoween.nl
Goedgekeurd

Brandeliers zijn sociale mensen die je ook bij andere activiteiten tegenkomt want ze helpen graag een handje mee of organiseren graag mee om mensen met elkaar te blijven verbinden in de wijk, vandaar dat wij ook vele groeperingen in onze mooie wijk hebben en wij daar ook met plezier mee samenwerken en/of assisteren.

Ben je nieuw in de wijk of heb je een beetje vrije tijd over en wil je graag in contact komen met mede wijkbewoners; nou dat gaat erg snel via onze club, binnen een korte tijd heb je vele mensen leren kennen, kennissen en vrienden erbij en een leuke hobby die plezier geeft.

Website URL: https://brandeliers.nl
Secondary E-mail Address: pietje@lol.com
Goedgekeurd
Secondary E-mail Address: webmaster@dickensnight.nl
Telefoonnummer (voor de klant): 0651185771
Goedgekeurd
Secondary E-mail Address: penningmeester@kbo-stlucia.nl
Telefoonnummer (voor de klant): 0654305000
Goedgekeurd
Secondary E-mail Address: zwets@brandevoortinactie.nl
Telefoonnummer (voor de klant): 0629586230
Goedgekeurd

De Stichting Sociaal Cultureel centrum Brandevoort is een beheersstichting. Dat betekent dat het bestuur verantwoordelijk is voor het beheer van het gebouw. De stichting organiseert zelf geen activiteiten, maar biedt onderdak en faciliteiten aan alle bewoners van de wijk om activiteiten uit te voeren.

Het wijkhuis is het centrum van de wijk; een punt waar alles samenkomt. Omdat de wijk Brandevoort heet, was het logisch dat we zochten naar een naam die een relatie heeft met de wijk en die tegelijk aangeeft dat alles uit de wijk in het wijkhuis samenkomt. Daarom is gekozen voor Brandpunt. En omdat we de oud-Brabantse stijl van de wijk wilden doorzetten, is ervoor gekozen het lidwoord voor de naam te verkorten. Daarnaast vonden we het erg leuk om iets aparts toe te voegen. Daarom twee hoofdletters in de naam. Om deze redenen heet het wijkhuis ’t BrandPunt.

Website URL: https://brandpunt.info
Secondary E-mail Address: info@brandpunt.info
Telefoonnummer (voor de klant): 0492432012
Brandevoort in actie

Stichting Brandevoort in actie

Biezenlaan 29 5708 ZD Helmond

+31492432013

info@brandevoortinactie.nl

KvK: 17214615

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte
van de laatste events, nieuws en ticketsales in Brandevoort.

Brandevoort in actie

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste events, nieuws en ticketsales in Brandevoort.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
 

Pin It on Pinterest